VÅRA MEDARBETARE

Kristin Olsson

KRISTIN OLSSON

RIDLÄRARE OCH VERKSAMHETSCHEF


Kristin har tidgare arbetat som ridlärare på Bengtsfors Ridklubb och har gått hippologutbildningen på Flyinge och Strömsholm.

Kristin har lektionerna måndag-fredagar med undantag för varannan onsdag.

Hon har en egen häst Dallas, ett varmblod som tävlar lite i både hoppning och dressyr. 

Eva Andersson

EVA ANDERSSON

STALLANSVARIG


Eva Andersson är välkänd för de flesta som någon gång varit på Åmåls Ridklubb. Hon har mångårig erfarenhet som både instruktör, tävlingsryttare och uppfödare.

Hon är klippan på anläggningen och ansvarig för stall och anläggning.

Camilla Arvidsson

CAMILLA ARVIDSSON

RIDINSTRUKTÖR 


Camilla brinner för ridskolans verksamhet för ridande med funktionsvariation och hon ansvarar för och genomför dessa lektioner

Anette Zackrisson

ANETTE ZACKRISSON

HÄSTSKÖTARE OCH STALLVÄRD


Annette är länken mellan instruktörerna, barnen och föräldrarna i sitt jobb som hästskötare och stallvärd. Hon finns alltid till hands i stallet när någon behöver en hjälpande hand men ser också bland annat till att utrustningen är hel och ren. Hon  har också teorilektioner med ridskolans yngsta elever.


Annette har flera år valts till Årets stallkompis av USEK.

ISABELLE ZACKRISSON

Häst och stallskötare

Isabelle jobbar heltid i stallet med skötsel av hästar och stall. Isabelle är även behjälplig vid tillridning av ridskolehästarna. 

Alexandra Pettersson

Ridlärare

Alexandra är utbildad ridledare. Hon har lektionerna varannan onsdag och jobbar en del extra i stallet. Alex jobbar gärna fran marken och håller kurser i tömkörning och löshoppning. 

Alex äger SWb stoet Chrunchy som ska igång efter lite mammaledighet. 

Emelie Morichetto Backman

Ridlärare

Emelie håller i våra söndagslektioner och hoppar in extra i stallet vid behov. Hon har flera egna hästar hemma. När Emelie inte är hos oss och jobbar arbetar hon som simlärare. 

Tillsammans är vi Åmåls ridklubb!